П'ятиразовий чемпіон НБА був максимально відвертим у книзі, яку назвав: "Я мав би вже бути мертвим: Дикі та божевільні часи найкращого ребаундера НБА".

Родман зізнається, що був період у його житті, коли він кожного вечора зустрічався з іншою жінкою. "Секс із багатьма різними жінками став для мене роботою", – цитує Marca фрагмент автобіографії ексцентричної екс-зірки.

Раніше в ефірі Vice TV він розповідав, що тричі ламав член. Одного разу це трапилося під час екстремального сексу на човні.

Однак Родман стверджує, що все змінилося, коли він почав зустрічатися з Кармен Електрою з "Рятувальників Малібу". Екс-баскетболіст згадує перше побачення з акторкою: "Ми поїли суші, тоді прийшли до мене додому і

лягли на ліжко. Ми дивилися одне на одного і говорили, говорили, говорили. Кармен була там чотири чи п’ять днів, спала в моєму домі, в моєму ліжку, і за цей час ми не займалися коханням. Це було щось нереальне".

Додамо, що у листопаді 1998-го Денніс і Кармен одружилися – це був другий шлюб баскетболіста. Однак вже у квітні наступного року їхній союз розпався – Електра подала на розлучення.