Лейкерс програв Денверу у всіх чотирьох матчах фінальної серії Західної конференції в плей-офф НБА. У останньому поєдинку Леброн набрав 40 очок, оформив 10 підбирань та 9 передач. Він став найстарішим гравцем в історії НБА, якому вдалося заробити 40 балів у грі плей-офф (38 років 143 дні). Після неприємної поразки Леброн задумався над, завершенням кар'єри.

"Мені не подобається говорити, що це успішний рік. Не весело не потрапити до фіналу. Подивимося, що буде далі. Я не знаю. Мені є над чим подумати, чесно кажучи. Особисто для мене, коли я буду грати в баскетбол, мені є над чим подумати", – наводить слова Леброна Bleacherreport.

Нагадаємо, що баскетболіст у серпні 2022-го продовжив контракт з Лейкерс до 2024 року з опцією продовження ще на один сезон. Джеймс роздумає над чим, чи варто йому скористатися такою можливістю. Однією з головних перешкод для думок про відставку є його давнє бажання зіграти сезон НБА разом зі своїм сином Бронні. Він зможе приєднатися до ліги не раніше осені 2024-го.