Ді Джей Стефенс став найкращим гравцем сезону 2022/23 у складі Прометея. Це визнання стало не останнім для американського баскетболіста, адже згідно з результатами міжнародного голосування нападник слобожанців потрапив до першої п'ятірки найкращих гравців сезону Єврокубку.

Зірковий склад визначали тренери, медіа та вболівальники зі всієї Європи. "Цього сезону Стефенс зіграв у всіх можливих матчах своєї команди та став головним героєм 13-матчевої переможної серії Прометея. Ця серія допомогла команді зайняти перше місце в групі А та вийти в півфінал, де вона поступилася Тюрк Телекому.

У плей-оф Стівенс покращив свої середні показники регулярного сезону, набираючи 14,0 очок і виконуючи 7,0 підбирань. Стефенс зайняв четверте місце в турнірі за точністю 2-очкових – 72,8%", – оцінили Стефенса на сайті Єврокубка.

Компанію у п'ятірці найкращих Джею склали американці Джеріан Грант (Тюрк Телеком) та Джон Шурна (Гран Канарія), француз Аксель Бутелль (Тюрк Телеком), а також хорват Анте Томіч (Ховентуд).