"Розіграли Усика – купили дві машини. Нещодавно разом з Асоціацією українців Алкали провели аукціон, в якому головним лотом були боксерські рукавиці Олександра Усика.

Виявилось, що Андрій Лунін давній фанат Олександра, тож його ставка стала найвищою. На отримані кошти нам вдалось придбати 2 автівки нашим чемпіонам на Бахмутський напрямок. Усі ми вболівальники однієї команди і працюємо на її перемогу", – написав Роман Зозуля у Facebook.

Нагадаємо, екс-форвард "синьо-жовтої" збірної підтримує ЗСУ від самого початку російського вторгнення у 2014 році. Через свою проукраїнську позицію він систематично потерпав від цькувань лівих іспанських фанів, які звинувачували Зозулю у нацизмі. Романа називають найвідомішим футбольним волонтером України, він часто ініціює та координує збір коштів серед діаспори на підтримку наших захисників.

Король надважкого дивізіону Олександр Усик після повномасштабного вторгнення росії теж активно допомагає ЗСУ. Зокрема, часто виставляє свої боксерські атрибути на благодійні аукціони.