Нагадаємо, Морента відсторонили від матчів після того, як він виклав у мережу відео, на якому розмахує пістолетом посеред стрип-клубу. Джа провів якийсь час у консультаційній клініці і невдовзі повернеться на паркет.

"Чесно кажучи, я відчуваю, що поставив себе в таку ситуацію через свої минулі помилки, і тепер правильно буде зосередитися на тому, щоб бути розумнішими та відповідальнішими.

Я усвідомлюю, що я можу втратити, і що ми можемо втратити як команда. Потрібно просто бути більш відповідальним, розумнішим і триматися якомога далі від поганих рішень.

У нас з Сільвером (комісіонер НБА – прим.) вийшла хороша, майже відкрита дискусія. Він розповів про те, у чому я маю бути кращим, але більшою мірою просто продемонстрував свою підтримку. Я прийняв це, а також перепросив усіх – лігу, партнерів по команді, сім'ю.

Я не такий. Я не виправдовую цей вчинок чи будь-який вид насильства, я беру повну відповідальність за свої дії. Я зробив серйозну помилку. Я бачу образ, який намалював собі останніми помилками. Але в майбутньому я збираюся показати всім, ким є Джа насправді, і змінити цей наратив", – цитує Морента ESPN.

Морент також повідомив, що пістолет належав не йому. Повернутися в гру Джа зможе уже 20 березня, відбувши 8-матчеву дискваліфікацію.