"Я оптиміст щодо перемоги України. Однак у першу чергу я хочу висловити мою величезну повагу захисникам України, які боронять свою землю. Те, що роблять зараз українці – це, якщо провести аналогію з баскетболом, якби Прометей перемагав Лос-Анджелес Лейкерс.

Це неймовірно, як Україна б’ється з величезною росією. Нескінченна повага українцям. Я стежу за ситуацією, за тим, як ці російські нелюди кошмарять зараз цивільне населення. Ми проходили це в Ізраїлі, де так само наш ворог бив по цивільному населенню, тому що не здатен був битися з нашою армією. В Україні нині те саме. Росіяни мають проблеми в протистоянні з українською армією, тому чинять тиск на цивільне населення.

Так, я переконаний, що зрештою Україна переможе. Однак до того часу цивільне населення матиме багато проблем, житиме без електрики та інших необхідних речей.

Протягом усієї моєї роботи в Прометеї українські гравці – воїни. Такими вони були й до повномасштабної війни. Звісно, вони бачать, як б’ється їхня армія. І безперечно, вони не можуть не битися на баскетбольному майданчику, не віддавати всі свої сили на паркеті, передусім у складі національної збірної України", – сказав Гінзбург в інтерв'ю прес-службі Прометея.