"Трохи слів про ситуацію, що склалася. У першу чергу, хочу сказати, що виступи за збірну України завжди в моєму пріоритеті та в пріоритеті Прометея.

Підписуючи контракт з клубом три роки тому, був акцент на тому, що мене хочуть бачити не лише гравцем Прометея, а й збірної. На кожній грі збірної у складі команди присутні понад чотири гравці Прометея. Я не розумію, чому в часи, коли нам треба об’єднати зусилля, відбуваються незрозумілі ні для кого ситуації.

Коли Прометей оголосив про своє повернення, мені написало дуже багато людей зі словами підтримки й радості, що український клуб буде представлений на найвищому рівні європейського баскетболу.

Мені здається, що умовні Барселона або Реал Мадрид не дуже псують імідж іспанського баскетболу, виступаючи в Євролізі, а про причину такого вибору вже казали не раз – зіграти 18 гарантованих ігор замість шести, а це велика різниця.

У кінці цієї історії постраждають 12 молодих хлопців, яким надали можливість тренуватися та грати в найкращих умовах в Україні, замість пошуків роботи під час воєнного стану в країні.

Закликаю вас до прийняття рівних умов для усіх клубів української Суперліги, давайте працювати разом для успіхів українського баскетболу та України", – написав Сидоров на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, що Прометей відмовився грати в Суперлізі України після того, як ФБУ призначила додатковий внесок для команди у 4,2 млн грн. Все через те, що клуб виступатиме в Суперкубку, який проходить не під егідою ФІБА.