Матч Греція – Україна відбудеться у вівторок, 6 вересня, в Мілані. Початок поєдинку о 18:00 за Києвом. У прямому ефірі гру покаже телеканал "Хsport". Обидві команди достроково забезпечили собі вихід з групи, проте їхня зустріч вплине на сітку плей-офф.

Команда Айнарса Багатскіса доволі несподівано виграла усі свої попередні матчі на турнірі. "Жовто-сині" обіграли Велику Британію, Естонію та Італію. Зустріч з апеннінцями запам'яталася класним перфомансом Свята Михайлюка, який набрав 25 очок. Попереду у нього – дуель з, можливо, найкращим баскетболістом планети Яннісом Адетокумбо. Останній продовжує демонструвати космічний рівень вже на Євробаскеті – 26+11 в середньому за гру.

Однак, попри фактор Янніса, греки розпочали свій шлях на турнірі із двох важких перемог. Елліни обіграли хорватів та італійців з різницею у 4 очки. Вирішальним, звісно, був внесок зірки Мілуокі. А вже у третій грі проти британців Греція особливо не напружувалася – 93:77.

Надійний букмекер FAVBET вважає саме греків беззаперечними фаворитами матчу з Україною. Коефіцієнт на перемогу еллінів становить 1.08. Тоді як потенційний успіх "жовто-синіх" вважається чимось з розряду фантастики – 7.80.

Водночас фахівці майже не сумніваються, що Михайлюк та Адетокумбо виконають свою середню норму результативності на турнірі. Коефіцієнт на тотал більше 18,5 очок в українця становить 1.85. З такою ж ймовірністю зірка НБА повинен набрати понад 25 балів. Отже, Україна – явний андердог протистояння, проте підопічних Багатскіса не варто завчасно списувати з рахунків. На Євробаскеті вони лише приємно дивують.