"Віртуоз та улюбленець вболівальників знов з Прометеєм. Друзі, ми вийшли на фінішну пряму відносно комплектації команди. Як і обіцяв, інтрига щодо останнього гравця буде цікавою.

До Прометею повертається американський форвард, відомий своїми феєричними данками та крутими стрибками, улюбленець фанатів – Ді Джей Стефенс. Він є повноцінним членом родини Прометей, адже це буде його третій сезон з командою. Після того як через війну ми достроково закінчили минулий сезон, Ді Джею прийшлося повернутись до французьськоі ліги.

Саме там він продовжив кар'єру у клубі Фос-сюр-Мер. За цей час Стефенс встиг подарувати французьким вболівальникам чимало яскравих хайлайтів – не лише в офіційних зустрічах, а й навіть на передматчевих розминках. Отже, контракт підписано, Стефенс знову з Прометеєм. Відтак команду укомплектовано, чекаємо на новий яскравий баскетбольний сезон", – написав Дубинський у Facebook.

Нагадаємо, що Прометей розпочне новий сезон в Латвійсько-естонській лізі. Український клуб також змагатиметься в Єврокубку та Лізі чемпіонів.