"Три тижні минуло з початку війни. У моєму рідному місті (народилася в Ізмаїлі, живе у Броварах – прим.) працює чудовий волонтерський штаб територіальної оборони. Усі процеси налагоджені, усі працюють на своїх місцях. Кожен волонтер знає свої завдання, комунікація між відділами чудова.

Мені, як волонтеру – координатору залишається вже не так багато завдань. І саме час відновити тренування. Кожного ранку я вставала о 5, щоб встигнути потренуватися вдома. На вулиці холодно, зали не працюють, манеж зайнятий. Рівень креативності у "тренуваннях в межах 4 квадратних метрів" зашкалював.

Але такі тренування не приведуть до розвитку спортивних якостей і не наблизять мене до перемог. Час шукати умови для підготовки до літнього сезону. Щоб нашу країну знали не лише за мегакруту армію, а і як супер сильних спортсменів. Те, що могла тут, я зробила. Час приносити користь на своєму професійному полі. Спорт і фінанси, я повертаюсь.

Проте волонтерські обов’язки не полишу ще довго. На мені висить ще 4 замовлення бронежилетів з-за кордону, зведення обліку постачання продуктів і коригування пошиття розгрузок. Зате я впевнена на 100%, що ворог буде переможений, а моє місто вистоїть. Жодного сумніву, що сили супротивника підуть туди ж, куди і їхній корабель", – написала Шух в Instagram.