Ласіцкене бідкається, що втратила більш ніж половину заробітків через відсторонення російських легкоатлетів від міжнародних змагань. "На "Русской зиме" за перше місце дають 200 тисяч рублів, за друге – 120 тисяч, за третє – 80 тисяч. За кордоном це, звичайно, інші суми: перше місце у Діамантовій лізі – 10 тисяч доларів та можуть бути за приїзд 5 тисяч, наприклад.

Коштом чого живе професійний спортсмен? Якщо говорити про мене, я втратила більшу частину заробітку – це факт. Діамантова ліга, бонусні гроші від екіпірувальника... Це великі втрати, які ніхто не збирається та не буде, я думаю, відшкодовувати.

У росії мені потрібно виграти всі змагання за рік, щоб хоч якось повернути собі призові за перемогу на одній Діамантовій лізі. Це незрівнянно, це сумно.

В якийсь момент спорт стає не лише твоєю улюбленою справою, а справжньою професією, завдяки якій ти годуєш сім'ю", – наводить слова Ласіцкене на зустрічі з президентом федерації легкої атлетики санкт-петербурга Дмитрієм Павловим видання Sport.ua.

Нагадаємо, під час Олімпіади-2020 Ярослава Магучіх влипла у гучний скандал через спільне фото з Ласіцкене, яка є капітаном збройних сил росії.