"У мене є хлопець. Він бігає 110 м з бар’єрами. І в мене вже є обручка. Я вже заручена. Вперше розповідаю про це. Хлопець зробив мені пропозицію, коли ми повернулися в Україну. При батьках. Тому тепер я заручена, моє серце зайнято.

Ми приїхали додому, батьки його зустріли. Сиділа й мама його – це моя тренерка. Я про обручку знала, тому що ми її вибирали разом. Перед цим ми були в Америці, і хлопець хотів, щоб все підійшло з розміром. Він сказав: "У мене є пропозиція, від якої ти не маєш права відмовитися". І повів мене до ювелірки.

Я йому віддала цю обручку, і така: "Тримай, я чекаю пропозицію". Батьки не знали. Тато сказав: "Ну, Ярослава, треба було ще трохи подумати, щоб хлопець похвилювався". А мама одразу спитала: "Коли весілля? Готуватися чи ні?" Але весілля вже після Олімпійських ігор, звичайно", – сказала Магучіх у ефірі програми "20:23" Жені Яновича.

Нагадаємо, що Олімпіада-2024 у Парижі пройде з 26 липня по 11 серпня. Майбутнім чоловіком Магучіх стане український легкоатлет Назар Степанов.