– Перед чемпіонатом світу в Орегоні іншим нашим дівчатам Ласіцкене написала якесь повідомлення підтримки. Чи отримувала ти від неї щось подібне?

– Так, я отримала після чемпіонату світу в Орегоні повідомлення. Вона мені написала, але знаєш, таке було повідомлення: "Вибач, що я раніше не написала. Я думала, тобі це непотрібно, навіщо тобі це. Моя підтримка і слова необов’язкові".

Я сіла і подумала. Написати мені після чемпіонату світу, коли я стільки інтерв’ю дала, що ніякого повідомлення від неї немає.

– Тому вона відреагувала?

– Так, я думаю, вона відреагувала на це. Тому що багато ЗМІ тоді почали писати, що ніякої реакції немає, хоча виступали разом, в одному секторі змагалися. І тільки після цього вона мені надіслала повідомлення. Було би по-іншому, якби вона написала нам у перші дні війни. Тому що дівчата сиділи в бомбосховищах, я теж. А так – ніякої реакції. Спочатку вона написала лист до Томаса Баха. Там було більше про те, що росіяни не можуть виступати, і все, – сказала Магучіх під час інтерв'ю для YouTube-каналу Євгена Проніна.

До слова, цьогоріч Ярослава стала чемпіонкою світу зі стрибків у висоту, виграла три етапи Діамантової ліги та здобула дві бронзи на цьому турнірі.

Нагадаємо, після Олімпіади в Токіо Магучіх зробила фото з Ласіцкене, яка є капітаном збройних сил рф. Це спричинило грандіозний скандал в Україні.