"Моє серце розбите. У ці дні я мала виступити на фінальному етапі Діамантової ліги. Але реальність така, що сьогодні мені доведеться боротися зі своєю хворобою…

Кілька днів тому я негайно повернулася додому, щоб отримати повну медичну допомогу! Після численних аналізів у мене виявили COVID, який дав реакцію на мою вушну інфекцію.

Зараз я роблю все можливе, щоб повністю відновитися. Мені так сумно, що я не зможу взяти участь в останньому змаганні сезону та порадувати своїх уболівальників. Але я з усією любов’ю підтримаю всіх спортсменів і бажаю завершити цей сезон відмінним виступом на великих змаганнях", – написала Бех-Романчук у своєму Instagram.

Українка у цьому сезоні кваліфікувалася у вирішальні змагання у двох видах – стрибках у довжину та потрійному стрибку. Однак знялася через стан здоров’я.

Таким чином, Україну в Юджині представлять шість спортсменів: Ярослава Магучіх, Ірина Геращенко, Юлія Левченко, Андрій Проценко, Анна Рижикова та Вікторія Ткачук. Суперфінал Діамантової ліги-2023 пройде в Юджині 16 та 17 вересня.