"Це вперше, коли ми вирішили починати змагання з висоти 1,91 м. Метою було зекономити сили на подальші стрибки. Та й уже час підіймати стартові висоти, мені це під силу.

На 2,04 перша спроба була дуже хорошою, а от далі, на жаль, почала припускатися технічних помилок у розбігу. Рада, що знову приїхала на змагання в Банську Бистрицю. У мене дуже приємні й теплі спогади про них. Тут я встановила особистий рекорд (2,06 м – прим.), тож їхала в Словаччину з позитивними думками. Вперше після пандемії тут були розкуплені всі квитки, зал повний, атмосфера неймовірна.

Завдяки змаганням мені вдається хоч трішки відволікатися й насолоджуватися стрибками. На них мене мотивують українці, й мої перемоги – завжди для них і нашої країни. До чемпіонату Європи в приміщенні у мене більше не буде стартів. Як спортсменка сподіваюся, що чемпіонат відбудеться.

Але не уявляю, як після того, що сталося в Туреччині, людям приходити на трибуни, вболівати, веселитися. Той землетрус. Це така трагедія, що не вкладається в голові. Безмежно співчуваю всім, хто постраждав і втратив близьких людей. Це дуже боляче", – сказала Магучіх ФЛАУ.

Нагадаємо, напередодні Ярослава здобула золото на турнірі в словацькій Банській Бистриці.