"Хто мій бойфренд? Це Владислав Сіренко. Сама не розумію, як так відбулося. Він мені написав в інстаграм. Ми почали спілкуватися, спочатку це було більш поверхньо.

Як зараз хлопці пишуть – реакції на сторіс відправляють. Він вже потім розповів, що спочатку прокоментував одну фотографію, а я не відреагувала, потім другу – я не відреагувала. Потім він вже відреагував на сторіс і ми почали спілкуватися. Я, можливо, бачила його коментарі раніше, але не звертала уваги. Він ще коментував англійською – думала, "ну понторіз".

Насправді ми дуже часто бачилися. Ми досить довго спілкувалися до моменту нашої зустрічі. Скільки ми разом? Я навіть не знаю, яку дату назвати. Ми визначимося з датою і скажемо. Вперше він мені написав в жовтні минулого року, але я не скажу, що це початок стосунків. Наше перше побачення відбулося через місяць, напевно, я точно не пам’ятаю, на жаль.

Зараз десь рік від першого побачення. Десь так, напевно. Це він у нас по датах. Ми зустрілися досить пізно, коли ресторани були зачинені, перше побачення пройшло в McDonald’s", – сказала Ткачук в інтерв'ю "ВДОМА".