УКР РУС

Джоковіч має шанс зіграти на US Open-2023 – все залежить від Байдена

31 березня 2023 , 00:35 / Читать на русском

Сербський тенісист Новак Джоковіч очікує на рішення від уряду США.

Сенат США ухвалив законопроект, у якому скасував жорсткі заходи обмежень боротьби з пандемією COVID-19. Тепер все залежить від президента Джо Байдена, який повинен підписати документ, що скасовує вимогу обов’язкової вакцинації від коронавірусу для приїжджих, повідомляє Sky Sports.  

Страждання продовжуються: Джоковіч пропустить ще один престижний тенісний турнір в США

Минулого року Джоковіч не міг потрапити на Відкритий чемпіонат США через відсутність щеплення від ковіда. З цієї ж причини серб пропустив турнір серії Мастерс в Індіан-Уеллсі. Зараз Джоковіч готується до ґрунтового сезону. Наступний турнір у його розкладі – Masters у Монте-Карло, який стартує 9 квітня.

Додамо, що тенісист також не міг перебувати на території Австралії. Однак у листопаді минулого року країна скасувала заборону, тож Джоковіч зміг взяти участь в Australian Open. У січні 2023-го він вдесяте тріумфував на цьому турнірі серії Grand Slam.

Нагадаємо, Відкритий чемпіонат США з тенісу стартує 28 серпня та триватиме до 10 вересня. Минулого року переможцем став іспанець Карлос Алькарас, який здобув дебютний титул Великого шлему.