УКР РУС

ХІТ епічно поступився Констракт Любаві на старті еліт-етапу футзальної ЛЧ – поляки оформили неймовірний камбек

29 листопада 2023 , 18:56 / Читать на русском

На старті елі-раунду футзальної Ліги чемпіонів київський ХІТ поступився польській Констракт Любаві.

Футзальна Ліга чемпіонів. Еліт-етап. Перший раунд

ХІТ – Констракт Любава – 5:6

Голи: Жук, 7, Абакшин, 17, 33, Сірий, 21, Чернявський, 39 – Де Олівейра, 11, 38, Рашковські, 37, Канєвські, 37, 40, Клаудіньйо, 38,

На 7-й хвилині рахунок відкрили кияни – Євген Жук чітко розібрався з голкіпером під час виходу віч-на-віч. Однак дуже швидко польська команда відновила паритет завдяки голу Де Олівейри.

Представники Сокола побили футзаліста Урагана – подробиці резонансного скандалу

Втім, на перерву таки пішли за переваги підопічних Олега Лук'яненка. Абакшин зблизька розрядив гармату у ворота Любави – польський голкіпер лише провів м'яч поглядом.

Одразу на старті другого тайму ХІТ наростив перевагу. Поночовний подав з кутового, а Сірий ефектно замкнув, переправивши м'яч у "дев'ятку". Наприкінці поєдинку Абакшин оформив дубль, довівши рахунок до розгромного – 4:1.

Але на останніх хвилинах Любава божевільно переламала хід гри, забивши чотири м'ячі за дві хвилини. На останніх секундах Чернявський, здавалось би, врятував нічию для ХІТа. Але Любава дивовижно встигла знову вирватися вперед.

5:6 – кияни епічно програють на старті елітного етапу ЛЧ. Також у їхній квартет потрапили іспанська Пальма і хорватський Ольміссум. У наступний раунд вийдуть дві найкращі команди в групі.