"4 листопада, у місті Хмельницький проходила гра 9-го туру Vbet Екстра-ліги між командами Сокіл та Ураган. У звʼязку з тривалою повітряною тривогою, матч був зупинений на 17 хвилині з рахунком 2-0 на користь іванофранківців. Рішення про скасування матчу та перенесення гри прийняв делегат АФУ за письмовою згодою представників клубів о 14:55.

Після виходу з роздягальні, на сходах спорткомплексу, один з гравців команди Ураган почув на свою адресу нецензурну лайку, яка продовжилась застосуванням фізичної сили з нанесенням тілесних ушкоджень. Ініціатором цього побиття був один з колишніх спонсорів команди Сокіл. До побиття також долучився один з тренерів хмельничан, який в цей момент знаходився поруч. В масову бійку це не переросло завдяки усвідомленням гравцями Урагану наслідків необережних дій.

Факт цих ганебних вчинків занесено в протокол матчу. Також в травмпункті було проведено обстеження гравця для визначення тілесних ушкоджень. Заява від футзаліста для притягнення до відповідальності винних була зареєстрована в одному з відділень поліції міста Хмельницький. Представники НФК Ураган готують всі необхідні документи в КДК УАФ. Віримо, що буде прийняте справедливе рішення щодо унеможливлення повторень подібних інцидентів в майбутньому, адже таким вчинкам не місце в спорті та житті", – йдеться у заяві Урагана на сторінці у Facebook.