УКР РУС

Брентфорд без Ярмолюка здолав Саутгемптон – Мбемо оформив дубль

31 серпня 2024 , 19:03 / Читать на русском

Відбулися чергові матчі 3-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Англійська Прем'єр-ліга. 3-й тур

Брентфорд – Саутгемптон – 3:1

Голи: Мбемо, 43, 65, Вісса, 69 – Сугавара, 90+5

Іпсвіч – Фулхем – 1:1

Голи: Ділеп, 15 – Траоре, 32

Лестер Сіті – Астон Вілла – 1:2

Голи: Буонанотте, 73 – Онана, 28, Дюран, 64

Ноттінгем Форест – Вулверхемптон – 1:1

Голи: Вуд, 10 – Бельгард, 12

Брентфорд у третьому турі АПЛ здолав Саутгемптон. Український півзахисник "бджіл" Єгор Ярмолюк поєдинок провів на лаві запасних.

Арсенал у меншості втратив перемогу над Брайтоном – Зінченко вперше за дві гри з'явився на полі, вилучення Райса

На самісінькому старті зустрічі команди обмінялися гострими моментами, та  після цього знизили темп. Згодом Айєру довелося покинути поле через травму – його замінив Расмуссен. Під кінець дебютної 45-хвилинки рахунок таки відкрив Мбемо.

По перерві камерунський форвард оформив дубль, подвоївши перевагу свого клубу. За декілька миттєвостей Вісса після чудової передачі, відправив м'яч у сітку – 3:0 на користь Брентфорда. Здавалося, що розгромну перемогу "бджоли" собі вже забезпечили. Втім, на останніх хвилинах компенсованого часу один м'яч зумів відквитати Сугавара.

Це не завадило Брентфорду отримати 3 очки за цю зустріч, розташувавшись на 5-му місці турнірної таблиці (6 балів). Нагадаємо, що очолює АПЛ Брайтон (7 очок).

У інших поєдинках чемпіонату Англії Фулхем розписав нічию з Іпсвічем. Голами ще в першому таймі обмінялися Ділеп та Траоре. Астон Вілла мінімально здолала Лестер. Онана та Дуран голами створили комфортну перевагу своїй команді, однак Буонанотте таки відквитав один м'яч наприкінці гри. Мировою розійшлися і Ноттінгем з Вулверхемптоном (1:1). Голами відзначилися Вуд та Бельгард.