УКР РУС

Челсі видав божевільну перестрілку з Манчестер Сіті – Мудрик у загадковій ролі

12 листопада 2023 , 20:38 / Читать на русском

Челсі приймав Манчестер Сіті у матчі 12-го туру АПЛ.

Михайло Мудрик розпочинав матч в запасі з невідомих причин, та це не завадило командам видати божевільний перший тайм. Кукурелья привіз пенальті на екваторі першої половини, який реалізував Холанд. Та вже за лічені хвилини Тьягу Сілва зрівняв після розіграшу кутового, а Рахім Стерлінг вивів Челсі вперед.

Ліверпуль розчавив команду Ярмолюка і потіснив Арсенал на вершині, Де Дзербі втратив очки проти аутсайдера – АПЛ

Містяни кинулись відіграватись. Бернарду Сілва знайшов передачею Холанда у переповненому штрафному. Бомбардир повинен був зрівнювати, але підвів команду. На щастя для Гвардіоли, Аканджі свого моменту в не змарнував й забив ще один гол після розіграшу кутового. 

У другій половині суперники не збирались збавляти обертів. Ерлінг Холанд вже через 2 хвилини після паузи  оформив дубль. "Містяни" спробували знизити темп матчу, та Михайло Мудрик зламав плани суперників, вийшовши на заміну. Трьох хвилин вистачило українцю, аби розігнати небезпечну атаку. Едерсон врятував ворота гостей після удару Галлахера, але не впорався з добиванням Джексона. Родрі вже вкотре вивів Ман Сіті вперед на 86-й, але Челсі знову вирівняв на 90+5. Трилер у Лондоні завершився з рахунком 4:4.

Ман Сіті продовжує лідирувати у турнірній таблиці АПЛ з 28 очками. Арсенал і Ліверпуль відстають від підопічних Гвардіоли лише на 1 пункт, Тоттенхем – на 2, Астон Вілла – на 3. Челсі йде десятим (16 балів).