УКР РУС

Подвиги Луніна у відеоогляді матчу Реал – Брага – 3:0

9 листопада 2023 , 08:30 / Читать на русском

Реал розгромив Брагу та достроково вийшов у плей-офф Ліги чемпіонів – дивовижний матч видав Андрій Лунін. Відео голів та огляд поєдинку дивіться на Спорт 24.

Ворота "вершкових" неочікувано вийшов захищати Андрій Лунін – його конкурент Кепа Аррісабалага травмувався на передматчевій розминці. Український голкіпер максимально використав шанс, який йому випав.

Лунін парирував пенальті та допоміг Реалу вийти у плей-офф ЛЧ, Кейн врятував Баварію, МЮ сконфузився

Вже на шостій хвилині Луніну довелося пройти серйозне випробування. Васкес "привіз" пенальті. Вирок арбітра взявся виконувати Джало, однак Лунін вгадав напрямок удару і зберіг свої ворота сухими. До слова, це сьомий з 14 одинадцятиметрових ударів, які вдало парирувати Андрієві за час виступів у Іспанії.

В середині тайму Діас вивів "бланкос" вперед. На початку другого тайму Вінісіус подвоїв їхню перевагу. А за лічені хвилини Родріго довів рахунок до розгромного – 3:0. Відтак Реал заробив вже 12 залікових балів та гарантував собі місце у плей-офф ЛЧ.

Лунін у матчі з Брагою виконав 4 сейви та отримав оцінку 8,1 від статистичного порталу SofaScore. Це найвищий показник серед усіх гравців "вершкових".