УКР РУС

Роналду може розлучитися з Джорджиною, яка страждає від манії величі – шокуючі інсайди португальських ЗМІ

21 квітня 2023 , 22:07 / Читать на русском

Схоже, у сім'ї Кріштіану Роналду не все так добре, як виглядає у соціальних мережах.

Кріштіану та Джорджина перебувають у кризі, на що активно натякає португальська телепрограма "Noite das Estrelas", повідомляє Marca

Роналду дізнався офіційне рішення у скандалі з огидним жестом – зірку могли депортувати

Хоча у соцмережах пара публікує щасливі дописи, та, схоже, все не так добре. Як зазначили у програмі "Noite das Estrelas", Кріштіану втомився від ставлення Джорджини Родрігес та вона йому набридла. 

Психолог Квінтіно Арієс зауважив: "Остання поведінка Роналду показує дві речі: те, що він не щасливий в особистому житті, і що чим більше він віддаляється від своєї матері, Долорес Авейру, тим менше він загартований". 

Даніель Насіменто, журналіст і співавтор програми, додав: "Роналду незадоволений. Джорджина не вилазить з торгового центру в Ер-Ріяді, і це одна з причин, чому Кріштіану починає вважати цю історію сумною. Вона не робить нічого, окрім того, що витрачає гроші. ​​І що найгірше, вона думає, що відповідає стандартам Кріштіану. Вона підносить себе на п’єдестал, і йому це зовсім не подобається".

Інший коментатор, на ім'я Лео Каейро, заявив: "Я говорив це місяцями. У них не все добре, і цілком ймовірно, що вони розлучаться. Реальність така, що вона набридла Кріштіану". 

Натомість Філіпа Кастро, подруга зіркового португальця, стала на захист обох сторін та спростувала нібито неправдиві факти: "Я можу підтвердити з надійного джерела, що у них все добре. Ці історії та плітки – замовлені людьми, які терпіти не можуть Джіо".  

Нагадаємо, Кріштіану і Джорджина виховують 4-х дітей – Кріштіану-молодшого, двійнят від сурогатної матері (Єву та Матео), а також ще одну спільну доньку Алану Мартіну.