УКР РУС

Холанд використовує таємну зброю проти суперників – гравець Брентфорда розсекретив прийом

18 квітня 2023 , 17:38 / Читать на русском

Оборонець Брентфорда Бен Мі розповів, який кумедний прийом використовує зірка Манчестер Сіті Ерлінг Холанд, щоб нейтралізувати суперників на полі.

Бен Мі розповів, що під час матчів норвезький нападник...щипає опонентів. "Холанд потужний хлопець, і в нас із ним була невелика штовханина. Ми щипали один одного. Чесно кажучи, Ерлінг щипався більше. Але я не проти, мені це подобається.

Ман Сіті знищив безпорадну Баварію – Холанд майже гарантував Гвардіолі півфінал ЛЧ

Звичайно, ми намагаємося застосовувати проти Холанда силу і прагнемо завадити йому зайняти ту позицію, яку він хоче", – цитує захисника "бджіл" Daily Mail. До слова, востаннє підопічні Гвардіоли зустрічалися з Брентфордом ще восени минулого року. Тоді "містяни" перемогли з рахунком 3:1.

Нагадаємо, зірковий норвежець впевнено лідирує у бомбардирських перегонах АПЛ цього сезону. У його активі 32 забитих м'ячі у 28 поєдинках. На другій позиції йде нападник Тоттенхема Харрі Кейн – у нього аж на 9 голів менше.

Окрім того, Холанд 11 разів розписався у воротах суперників Манчестер Сіті в Лізі чемпіонів у поточному сезоні. Форвард манкуніанців матиме шанс покращити цю статистику вже завтра, 19 квітня. У другому матчі чвертьфіналу ЛЧ його команда на виїзді зіграє з Баварією. У першій грі Ман Сіті знищив мюнхенців з рахунком 3:0. Холанд відзначився на 76 хвилині.