УКР РУС

Рома без Моурінью поступилася Сассуоло – 7 голів і божевілля захисника римлян

12 березня 2023 , 21:02 / Читать на русском

У 26-му турі Серії А Рома на власному полі поступилася Сассуоло.

Чемпіонат Італії. Тур 26

Рома – Сассуоло – 3:4

Голи: Залевскі, 26, Дибала, 51, Вейналдум, 90+5  – Лор’єнте, 13, 18, Берарді, 45+4 (п), Пінамонті, 75

Вилучення: Кумбулла,  45+3

"Вовки" проводили цей матч без Жозе Моурінью, який відбуває дискваліфікацію за конфлікт із четвертим рефері у грі проти Кремонезе (1:2). Наскільки ця втрата серйозна стало зрозуміло ще до середини першого тайму. За 18 хвилин французький форвард Сассуоло Арман Лор'єнте встиг оформити дубль.

Рома поступилася аутсайдеру, який досі не перемагав у Серії А, та випала із зони ЛЧ – Моурінью вигнали з поля

Залевскі зумів відіграти один м’яч, але кінцівка тайму перетворилася для римлян на справжнє жахіття. Албанський захисник Мараш Кумбулла виграв єдиноборство у своєму штрафному майданчику в Доменіко Берарді, але згодом для чогось копнув лежачого італійця – пенальті та вилучення. Сам же Берарді і реалізував одинадцятиметровий.

До честі "вовків", навіть у меншості вони змогли добряче покусатися в другому таймі. На гол Дибала відповів Пінамонті, але останнє слово все ж залишилося за Ромою, хай воно і не принесло їй очок. В компенсований час відзначився Вейналдум, забивши сьомий і останній гол у цій грі.

Римляни мають стільки ж очок, як і Мілан, що займає четверту сходинку, але "россонері" зіграли на матч менше, Сассуоло на 13-му місці.