УКР РУС

Збірна України U-19 перестріляла Норвегію у стартовому матчі відбору на Євро-2022

1 червня 2022 , 18:57 / Читать на русском

Збірна України зуміла переграти Норвегію в еліт-раунді кваліфікації Євро-2022 (3:2).

Відбір на Євро-2022 U-19. Еліт-раунд, група 6

1 тур

Норвегія – Україна – 2:3

Голи: Фйольд-Гулліксен, 69 (пен), Зафейріс, 90+5 – Ярмолюк, 47 (пен), Сапуга, 75, Малиш, 87

Нереалізований пенальті: Ярмолюк, 75

Захисник Динамо заради ЗСУ продає футболку з автографами гравців збірної України

"Синьо-жовтим" вдалося відкрити рахунок лише у другому таймі. Півзахисник Дніпра-1 Єгор Ярмолюк вдало реалізував 11-метровий, однак вже невдовзі суперники зрівняли з того ж таки пенальті. 

Наприкінці гри українці все ж дотисли норвежців. Свою нагоду використав капітан Руха Марко Сапуга, а киянин Малиш організував третій гол. Норвегія на останніх хвилинах зустрічі забила другий, проте це не врятувало команду. 

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України.
Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Зазначимо, що завдяки цій перемозі збірна України очолила так звану "групу смерті", набравши перші три очки. У наступному матчі еліт-раунду відбору на чемпіонат Європи Україна зіграє проти Сербії 4 червня. Початок зустрічі о 13:00 за київським часом.

До слова, у фінальну частину турніру потрапить переможець групи. Українці, у разі потрапляння туди, гратимуть з Англією, Ізраїлем та Австрією.