УКР РУС

"Я більше не міг там залишатись": Воронін пояснив, чому залишив москву

10 квітня 2022 , 16:41 / Читать на русском

Легендарний нападник збірної України, Байєра і Ліверпуля Андрій Воронін розповів, чому розірвав контракт з московським Динамо після повномасштабного вторгнення рашистів на наші землі.

"Як українець, я більше не міг там залишатись. Ми з батьком виїхали з москви через Амстердам. Моя дружина зробила це пізніше через Стамбул.

Павлов: Я вірю в наших доблесних воїнів

Нам пощастило, більше не треба нікуди тікати. Вся моя сім’я Німеччині, нашому будинку не загрожують бомби. Тут батько, свекруха, ми взяли ще 4 українців.

Коли я бачу фото з Маріуполя чи з Бучі, то хочу плакати. Мій день починається з новин про війну, і з цим лягаю спати. Я бачив фільми про Другу світову війну. Але таке – жінки, чоловіки просто лежать на вулицях. Жах, таке ніколи не пробачити!

Не хочу думати, що все це триватиме роками. Через 2-3 місяці усі наші міста можуть виглядати, як Маріуполь. Знищені. Але я знаю, що моя країна та мій народ ніколи не здадуться.

Не знаю, що може зупинити путіна. Чи йому достатньо України, чи він принесе війну також до Німеччини", – сказав Воронін в інтерв'ю Bild.