УКР РУС

Екс-чемпіон світу радить Ломаченку змінити дивізіон: "Він міг би взяти декілька титулів"

10 липня 2024 , 16:53 / Читать на русском

Колишній чемпіон світу Пол Маліньяджі поділився думками про володаря титулів IBF та IBO у легкій вазі Василя Ломаченка.

"Ключове в Ломаченку – імовірно, його обсяг роботи. Важко оцінювати, чи він досі перебуває на високому рівні, подивившись бій з Камбососом, який після тієї перемоги над Теофімо взагалі лише кілька раундів виграв у своїх поєдинках. Але Василь показав чудовий бій проти нього.

Лопес назвав переможця бою Ломаченко – Джервонта: "Вони йдуть шляхом Мейвезера"

Ломаченко має видатне резюме від аматорів до профі. Він володів трьома з чотирьох титулів у легкій вазі, був близьким до абсолюта. Але Ломаченко –  це вже більше про ностальгію. Ти просто хочеш вірити, що він досі той самий, що й раніше, що досі має порох в порохівницях.

Василь легко міг би зараз взяти кілька титулів у другій напівлегкій вазі. Але він прокидається щодня не для легких поєдинків. Він дуже любить конкуренцію. Можливо, він не найкращий бізнесмен, братиме найважчі бої, якщо навіть вони не будуть дуже прибутковими для нього. І цього не роблять багато інших боксерів.

Ломаченко робив неймовірні речі, програвав на шляху до ще крутіших досягнень. Він випробовує себе –  піднімається у вазі, б’ється з найкращими боксерами в їхньому розквіті сил. Йому не віддають належної уваги, а водночас бачимо хлопців, які обирають легших суперників, маніпулюють.

Чи може Ломаченко зараз бути лідером легкої ваги в цьому віці? Можемо лише запитувати самі себе про це", – сказав Маліньяджі для Pro Box TV.

Автор: Спорт 24