"Ломаченко сповільнився з тих часів, як я бився з ним, але це не віднімає тих нагород і величезних речей, які він зробив у спорті, особливо за такий короткий період часу.

Я б сказав, що в цілому, команда Джервонти і він сам йде за тим же шляхом, що й команда Флойда Мейвезера. Ви знаєте, що це за маршрут. Ви отримуєте суперника тоді, коли знаєте, що переможете його. Ви виграєте цей бій. Я вірю, що Джервонта переможе.

Це буде трохи складний поєдинок на початку. Вважаю, що це буде складно для нього. Ломаченко – непростий суперник, він зовсім непростий боксер, у нього неймовірна психологічна стійкість.

"Танк" ніколи не бився з таким боксером як Лома. Ні в спарингах, ні в боях. Я кажу вам це з перших уст. Він зрозуміє це, коли він вийде на ринг з ним. Мене пам'ятають за перемогу над єдиним і неповторним Ломаченком", – сказав Лопес для FightHype.

Нагадаємо, що у жовтні 2010-го Теофімо переміг Ломаченка одноголосним рішенням суддів.

Востаннє Василь (18-3, 12 КО) бився у травні, коли достроково здолав Джорджа Камбососа. Нині йдуть перемовини про його бій з Джервонтою Девісом (30-0, 28 КО).