До сім’ї Зінченків приковані погляди мільйонів. Хтось ними захоплюється, хтось надихається успіхом молодого сімейства, дехто гучно заздрить, а ще інші на них рівняються. Тож розповідаємо, з чого почалась історія кохання пари, яка змусила весь світ розступатися на їхньому шляху.

Доля має на людей свої плани, такий неочікуваний розвиток подій вона підготувала і для Зінченків. Влада народилась у Вінниці. Родина дівчини була досить спортивною – брат із батьком займались футболом. Красуня часто відвідувала тренування і грала навіть сама. Так і зародилось шалене захоплення футболом і саме так згодом народиться її фраза: "На відміну від багатьох дівчат, які люблять футбол, я в ньому розбираюсь". Думаєте, що з цього моменту почалася її кар’єра спортивного журналіста? Та ні, життя вирішило підготувати дівчині перешкоди на шляху до мрії…

Влада вступила на юридичний факультет Київського університету імені Тараса Шевченка, проте потай мріяла про журналістику, не припиняла відвідувати футбольні матчі і стежити за основними подіями у спорті. Вона з’являлась на екранах ще задовго до свого тріумфу, як журналіста. Серед коментарів, які в неї брали спеціалісти, прозвучала фраза: "Якби мені поставили вибір: не скласти ЗНО чи перемога збірної у матчі, то я б обрала друге". Вже тоді її полюбили вболівальники, а футболісти просто не могли не помітити красуню на трибунах.

Шлях у журналістиці, який згодом зведе її з майбутнім чоловіком, почався зі звичайних кадрів. Процес був запущений з Євро-2016, куди Влада поїхала разом із найріднішими, щоб підтримати нашу команду. Олександр Зінченко вже тоді посідав не останнє місце в національній збірній. Гра і результат видалась для "синьо-жовтих", м’яко кажучи, далеко не найкращими. Можливо тому, що наші хлопці просто не могли відірватись від яскравого образу красуні на трибунах? До дівчини в українській символіці були приковані погляди кожного, а ще її дуже гарно підсвічували спалахи багатьох камер. Це був той випадок, коли обговорювали не матч, а шикарну вболівальницю – її фото можна було знайти ледь не на кожному спортивному сайті. Тоді до Влади і прийшло визнання. Вже після повернення додому їй запропонував роботу канал "Футбол": красива, розумна, любить і знається на футболі. Що ще треба для успіху?

З того моменту дівчину можна було частенько зустріти в компанії гравців Шахтаря, а у 2017 році навіть з’явилась інформація, що вона почала зустрічатися з Андрієм Борячуком. Парочка подорожувала і проводила час разом у компанії, куди був вхожим і Зінченко.

Як ви розумієте, ці стосунки себе вичерпали навіть попри те, що вже ходили чутки про заручини. А згодом вістка про стосунки Влади та Зіни підпалила увесь інтернет.

Кажуть, що саме Зінченко став причиною розриву стосунків Седан із попереднім обранцем. Правда це чи фантазія заздрісників – вирішувати тільки вам.

У день, коли пара заявила про свої стосунки, збірна України розбила Сербію. Емоції зашкалювали у всіх, Сашко не став винятком. Тож коли Влада брала у нього післяматчевий коментар, він не стримався і поцілував дівчину в прямому етері, яскраво задекларувавши свої почуття. Уже наступного дня оприлюднили спільні фото парочки, що не залишило у фанів жодних сумнівів – Зіна більше не холостяк. У соцмережах усе частіше з’являлись кадри з їхньої життєвої казки, а фоловерам залишалось лиш розділяти вподобайками щастя молодої пари.

Невдовзі молода журналістка зібрала речі для переїзду в Англію, де коханий зустрів її словами: "Ласкаво просимо у твій новий будинок". Так вже склалось, що визначні події в історії пари пов’язані з тріумфом нашої збірної. Тож пропозиція відбулась саме після красивої перемоги "синьо-жовтих" над Португалією у 2019-му. Уболівальники не встигли оговтатися від емоцій, як з’явилася ще одна приголомшлива новина: Седан і Зінченко готуються до весілля. На фото ми всі побачили гарну пару на футбольному полі, Олександр стояв на коліні з оберемком троянд і чекав омріяного "ТАК".

Насправді все відбувалось трохи по-іншому. Згодом Зіна назве цю пропозицію руки та серця найгіршою у світі. Виявилось, Сашко зробив її вдома після матчу, дістаючи перстень із сумки, де лежали бутси і навіть залишки газонної трави. А все тому, що він спершу хотів попросити благословення у батька коханої, аби все було "за законом".

Менш ніж через рік пара відгуляла гучне весілля, куди запросили безліч зірок українського футболу. Далі був брейкінг, вже не такий шокуючий, але прекрасний – перша вагітність Влади. Зінченки продовжили ламати всі стереотипи про одружені пари. Зіна по-особливому присвятив вагітній дружині гол за Україну. А де вони дізнались стать дитини? Звісно, на призначеному долею газоні, де все і почалось – Олімпійському. Кадри цього моменту побачив увесь світ. Попри вагітність, Влада працювала до останнього, продовжуючи тішити шанувальників своєю відданістю професії.

У темний для України час, наче промінь світла та надії, з’явилася звістка ще й про другу вагітність. Зараз Зіна не може натішитись своїми принцесами, а Влада – тим, як змінився коханий, відколи став батьком.

З початку повномасштабного вторгнення русні Зінченки активно підтримують рідну країну. Допомагають фінансово, висвітлюють звірства московитів, виходять на акції підтримки України. Обоє спілкуються винятково державною мовою. Та й сльози Зінченка під час обіймів з Миколенком перед матчем Манчестер Сіті – Евертон зачепили багатьох. Тоді в головах хлопців були думки лише про одну Перемогу, а з ними розчулювались всі вболівальники.

Це, безперечно, казкова історія кохання. І ми не хочемо ставити крапку, адже віримо, що далі буде…

Більше чтива від Олі Осідач

Три любові Ліни Костенко: крутила роман, коли легенда Динамо лежав у пелюшках, народжувала під фінал Ліги чемпіонів

"Люди називають Вікторію "мужиком у спідниці": секрет міцного шлюбу Бекхемів – пологи до весілля і зрада в Мадриді

Як Кобилянська заради кохання віком жонглювала і ридала в подушку, коли тріумфував Ньюкасл