Український форвард Валенсії Роман Яремчук не потрапив навіть у заявку, адже продовжує відновлюватися після травми. Рахунок відкрила Барселона на екваторі першого тайму. Рафінья зробив пас на Ферміна Лопеса, який виграв верхову боротьбу з Москерою і з близької відстані переправив м'яч повз Мамардашвілі – 1:0.

Однак "кажани" дуже швидко відквитали гол. Уго Дуро скористався помилкою тер Штегена на виході та вразив порожні ворота. Невдовзі Араухо "привіз" пенальті у ворота "блаугранас". 11-метровий чітко виконав Пепелу – 2:1.

Ще до перерви підопічні Рубена Барахи залишилися у меншості. Мамардашвілі за межами штрафного майданчика рукою заблокував удар Ямала – червона картка для грузина.

По перерві паритет відновив Лєвандовскі, головою замкнувши навіс Гюндогана з кутового. Згодом саме поляк вивів каталонців вперед – 3:2. А вже у компенсований час Роберт оформив хет-трик – 4:2.

Барселона повернула собі друге місце в Ла Лізі (73 очки), Валенсія йде восьмою (47 залікових балів). Лідером Ла Ліги є Реал (84 пункти).