Перший тур завершився для команд полярними результатами: іспанці розгромили Селтік, німці ж влетіли Шахтареві. В очному поєдинку перші хотіли продовжити переможну серію, другі ж реабілітуватись.

З перших хвилин на полі з'явився Лука Модріч, він став першим гравцем "бланкос" після Ференца Пушкаша, який вийшов на поле у 37+ років в ЛЧ. Перший тайм Реал та РБ Лейпциг провели на рівних, але гості мали трішки більше нагод, аби забити. Рятували оборонці та Тібо Куртуа, який не дає Андрію Луніну жодного шансу.

По перерві ж ситуація не надто змінилась, але варто відзначити, що "бланкос" почали діяти агресивніше. Перший по-справжньому гострий момент Реал мав на 72 хвилині, але Вінісіус не зумів переграти Ґулачі. Ще кілька перспективних атак підопічні Анчелотті завершувались достроково.

Та все ж на 80 хвилині Сантьяго Бернабеу видихнув – Вінісіус прорвався лівим флангом і прострілив на Вальверде. Федеріко ефектно прибрав суперника і поклав м'яч під дальню стійку. Вже у доданий арбітром час Марко Асенсіо зльоту красиво забив.

Реал здобув 8 поспіль перемогу в сезоні в усіх турнірах та набрав 6 очок у Лізі чемпіонів, посунувши Шахтар (4 пункти) з першої сходинки. РБ Лейпциг після двох турів залишився з нулем на дні.