Асистент наставника збірної Туреччини Хакан Демір на післяматчевій прес-конференції заявив, що деякі гравці збірної Грузії напали на турків у роздягальні та у підтрибунному приміщенні. У турецькій експедиції також запевняють, що зіграли на 22 секунди менше, ніж мало бути.

Під час самого матчу у Тбілісі арбітри вилучили головного тренера збірної Туреччини Ергіна Атамана, форварда турецької команди Фуркана Коркмаза та захисника збірної Грузії Дуду Санадзе.

"Коли Фуркан Коркмаз йшов у коридорі в роздягальню з нашим тренером, гравці Грузії, які не брали участі в матчі, напали на нього разом з вилученим Дудою Санадзе та поліцією. Не можна нападати на гравця, який йде у роздягальню. Наприкінці матчу близько 30 працівників поліції підштовхували нас до бійки.

Ми вступили у бійку з поліцією Грузії. Я звертаюся до ФІБА, нехай ніхто не обманює себе і не думає, що ми дурні. Вони нам нададуть всі записи камери з коридору. Якщо ці записи не надійдуть до нас, ми покинемо цей турнір. Наприкінці матчу поліція стояла перед нашою роздягальнею. Начебто, вони нас захищали, але весь час штовхали. Ми збиралися бити один одного кулаками", – сказав віце-президент Федерації баскетболу Туреччини Омер Онан.