"Якщо говорити про мене, то зі мною ніхто не звʼязувався. У свою чергу, сам також ні з ким не планую звʼязуватися. Не розумію, це я маю зателефонувати, попроситися до збірної? Мені здається, це має тренер чи хтось з команди набирати, і у кожного з гравців дізнаватися про їхню внутрішню ситуацію, фізичну готовність, плани.

Слухайте, ну дуже свого часу далеко зайшли ці негарні слова у бік гравців. З нас зробили, не знаю, чи можна так говорити – якихось лохів. Приписали те, чого насправді не було.

Хтось з гравців піде назустріч, розуміючи всі ризики втратити карʼєру клубну. Хочеться, щоб навколо команди збірної зʼявилася хороша організаційна складова, щоб ми вигравали у збірної Туреччини, наприклад, і в інших збірних, у яких не можемо виграти останніми роками.

Поки що такого взаєморозуміння не бачу і в комунікації, і в організаційних моментах у збірній. Не думаю, що щось глобальне станеться, якщо ми просто раз зберемося та поговоримо.

Хотілося б, щоб це все закінчилося. Сфокусувалися на тих самих гравцях, кажуть, що вони нам у збірній не потрібні, але щоразу по-новому знову цю ситуацію прокручують і знову звучать одні й ті самі прізвища. Це точно позитивно не позначається на ситуації та майбутньому у збірній", – сказав Плотницький у коментарі XSPORT.

Нагадаємо, протягом усього 2024 року збірна України з волейболу виступала у неповному складі. Річ у тім, що низка лідерів відмовилась прибути у розташування команди, серед них Олег Плотницький та Василь Тупчій. Тоді розгорівся сильний скандал, а бунтівників охрестили зрадниками.