Якщо у дебютному сезоні Барком-Кажани посіли підсумкове 13 місце, то цього разу фінішували на одну сходинку вище.

"Так, справді, цей сезон ми провели краще, ніж попередній. В груповому етапі набрали на 8 очок більше та здобули на 5 перемог більше. При цьому змогли виграти у клубів з еліти чемпіонату Польщі, таких як нинішній фіналіст турніру і, до речі, фіналіст європейської Ліги чемпіонів Ястшембски Вегель – 3:0 та ще й на його майданчику. Були і ще кілька добрих матчів та перемог. Але все ж таки, залишилася і якась частина незадоволеності".

Уболівальників львівського клубу хвилює питання чи залишиться Крастіньш у команді на наступний сезон. Тим більше, що він більше не є тренером збірної України.

"Мені надходили пропозиції від інших команд, не приховуватиму. Але того ж періоду я вже вів переговори про нову угоду з Кажанами і вирішив залишитися в українській команді. Постараємося добре підготуватися до нового сезону, провести селекційну роботу і виступити ще краще".

Також тренер висловився щодо можливої співпраці зі збірною.

"Це сто відсотків, навіть не обговорюється. Ми провели величезну роботу з командою, досягли непоганих результатів і дуже хотілося б, щоб вони стали ще кращими. Щодо нового наставника Рауля Лосано, то ми з ним вже зустрічалися та обговорили низку поточних питань. Тож дуже хочу побажати збірній України успішно виступити у Золотій Євролізі та постаратися пробитися до Ліги націй", – заявив тренер в інтерв'ю sport.ua.