"Я задоволений. Упродовж усього літа команда показувала хороший рівень гри – і на Золотій Євролізі, і в Кубку претенденток, і на чемпіонаті Європи, і от на олімпійському відбірковому турнірі.

Зараз ми грали п’ять поспіль матчів проти п’яти команд з топ-10 світового рейтингу, і ми продемонстрували якісний волейбол. Наша молода збірна показала, що дуже сильно виросла. Я щасливий і задоволений, як вони розвиваються. На кожному наступному турнірі команда додавала у рівні і грала краще.

Минулого року ми дуже зросли у рейтингу, зараз ми на 19-му місці – ще минулого року були далеко від цього. Дуже щасливий і задоволений командою.

До цього наша команда не грала на такому рівні, ми уперше грали з командами з топ-10 світового рейтингу – спершу на Євро, тоді на олімпійському кваліфікаційному турнірі. Для нас це був величезний досвід. Якщо хтось зараз думає, що команда повинна кваліфікуватися на Олімпіаду – це просто нереально. У нашому плані – спробувати відібратися на Олімпіаду-2028", – сказав Пєтков у коментарі Суспільному Спорт.