Зустріч проти словенців буде історичною для "синьо-жовтих". Вони вперше в історії гратимуть у чвертьфіналі ЧС з волейболу. Матч у Любляні розпочнеться сьогодні, 7-го вересня, о 22:00 за київським часом.

Словенія, як і Україна, у плей-офф вийшла з другої сходинки групи. Наш суперник у квартеті здолав Німеччину і Камерун, але поступився Франції. "Синьо-жовті" програли Сербії, але перемогли Туніс та Пуерто-Рико. В 1/8 наша збірна сенсаційно пройшла Нідерланди, а візаві – Німеччину.

Надійний букмекер FAVBET вважає очевидним фаворитом протистояння словенців. Коефіцієнт на їхню перемогу в основний час становить 1.24. Звитягу українців експерти вважають менш ймовірною – 4.15.

Фахівці прогнозують, що гра найімовірніше затягнеться – на тотал сетів більше 3.5 ставлять 1.59. Аналогічний тотал менше оцінюється коефіцієнтом 2.30.

Зауважимо, раніше "синьо-жовті" зустрічались зі Словенією 5 разів, здобувши дві перемоги й тричі зазнавши поразок. Хоч Україну і не вважають фаворитом, проте нашу збірну не варто недооцінювати. У матчі з Нідерландами вона показала, що може здивувати.