Нагадаємо, по дорозі до чвертьфіналу Стародубцева здолала кількох значно рейтинговіших суперниць, зокрема, росіянку Калінську. Однак путівку у півфінал їй не дозволила вибороти Коко Гофф.

– Перед Пекіном ви відіграли турнір у Монастірі. Там дісталися до 1/4 фіналу, де програли Сонай Картал. У третьому сеті ви взяли медичний тайм-аут. Як я зрозумів – були проблеми з ногою. Як швидко вдалося відновитися? Адже в Пекіні ви теж грали із тейпом.

– Так, я грала з Сонай Картал... Там я потягнула ліву ногу. У Пекіні, коли грала з Аванесян, я потягла праву ногу. Ліва нога тоді вже пройшла. Потягла праву і ставало все гірше і гірше. Я не встигла... Коли грала з Коко Гофф, то наприкінці другого сету я відчула біль, який був гострішим.

Я випила знеболювальне, але, я так розумію, воно не сильно подіяло. У мене все одно боліла нога. І потім, наступного дня, мені довелося мандрувати в Ухань. Думала, що трохи відпочину, нога пройде, а якби не пройшла, то збиралася зніматися.

Я просила в організаторів Уханя wild card в основу, але оскільки я ледве потрапила до кваліфікації, вони не могли мені дати. Тому я ще сяк-так зіграла із Зігемунд, але там було три сети і це не допомогло моїй нозі. Я втомилася і ментально, і фізично. Думаю, це далося взнаки на результаті наступного матчу", – сказала Стародубцева в інтерв'ю для Sport.ua.