Тенісистка красується на обкладинці глянцю L’Officiel Ukraine. У своєму Instagram журнал опублікував фото зі спортсменкою та анонсував інтерв'ю.

"Найтитулованіша українська тенісистка в історії. Її життєпис складається з багатьох "стала першою". Перша українка зі званням третьої ракетки світу. Перша українка, що принесла своїй державі тенісну медаль на Олімпійських іграх. Перша українка, яка увійшла до півфіналу Вімблдону. Перша українка, що перемогла вісім найкращих тенісисток світу під час турніру в Сінгапурі. Це лише частина її історичних досягнень, втілених завдяки наполегливості й стійкості.

Як на тенісному корті, так і в особистій розмові вона чітко окреслює власні цілі та непохитну позицію. Амбасадорка UNITED24, ініціативи Bringkidsback та засновниця фонду Svitolina Foundation для допомоги юним спортсменам, Еліна Світоліна транслює голос України на світовій спортивній арені й бачить свою місію в реалізації дитячих мрій. В інтерв’ю L’Officiel Україна тенісистка розповідає про повернення у великий спорт після народження доньки, діяльність власного фонду в часи війни та свою мету номер один", – йдеться в дописі.