"Запам'ятайте цей твіт (с), хоч це й не твіт. Скоро ми побачимо в українській політиці нове обличчя. Це буде жінка. Розумна, вкрай вольова, і користуватиметься великим авторитетом на Заході.

Я маю на увазі тенісистку Еліну Світоліну. Впевнена, що після завершення спортивної кар'єри Еліна піде в політику. Вона вже зараз готовий політик, МЗСу слід брати у неї консультації, як працювати зі світовою спільнотою.

Вона медійна – відома як спортсменка і громадська діячка, у неї потужний фонд, який допомагає ЗСУ, причому Еліна особисто возить допомогу.

Вона боєць, просто нереально вольова – бачу ціль, не бачу перешкод, пре як танк, з часів повномасштабного на люті і впертості не програла ще жодній росіянці.

Вона хороший організатор. Вона вміє комунікувати, ще й як! Сьогодні на Уімблдоні, де дозволяється виключно білий колір одягу, без жодних інших кольорів, вийшла з чорною траурною стрічкою. Блискуче перемогла суперницю і одразу ж дала інтерв'ю про сьогоднішній обстріл, де кожне слово і кожен жест були вивірені", – написала Білозерська на своїй сторінці у Facebook.

Додамо, що снайперка захищає Україну від російських загарбників ще з 2014 року. Світоліна 8 липня вийшла у чвертьфінал Вімблдону-2024.