Наварро є 19-ю ракеткою світу. На початку цього року вона виграла свій перший титул у турі, перемігши Елізе Мертенс у фіналі турніру в Гобарті. Цьогоріч американка встигла заробити 1 074 546 доларів США призових. Але основне її багатство пов'язане з родинними статками, а не заробітками на корті.

Батько 23-річної тенісистки – Бен Наварро – володіє інвестиційною компанією Sherman Financial Group. Статки Емми перевищують заробітки Новака Джоковіча, Роджера Федерера і Рафаеля Надаля, разом узятих, пише The Sun. А це 1,5 мільйрди доларів.

Бен Наварро заробив свій капітал завдяки низці успішних бізнес-починань. У 1998 році він заснував компанію Sherman Group, яка спеціалізується на кредитних картках і стягненні боргів. Також він володіє Credit One, яка станом на зараз видала понад 18 мільйонів кредитних карток.

Будучи затятим шанувальником тенісу, Бен витратив близько 300 мільйонів доларів, щоб купити Western & Southern Open – давній турнір, який проводиться у Цинциннаті з 1899 року. Наступного року змагання можуть перенести в Шарлотт.

Френк Наварро, покійний дідусь Емми, був успішним футболістом і тренером коледжу. Упродовж кар'єри він працював у Колумбії та Прінстоні.