Сьогодні, 3 липня, свої поєдинки зіграють п'ять представниць України. За вихід в 1/16 поборються Даяна Ястремська, Юлія Стародубцева та Марта Костюк. Еліна Світоліна стартуватиме на турнірі в очному розряді, Надія Кіченок – у парному.

Еліна Світоліна (WTA №21) свій матч першого кола мала провести у вівторок, 2 липня. Однак через негоду її зустріч з Магдою Лінетт (WTA №44) перенесли на середу. Поєдинок розпочнеться о 13:00.

Даяна Ястремська (WTA №27) в другому колі зустрінеться з екс-росіянкою, а нині представницею Франції Варварою Грачовою (WTA №70), яка вибила зі змагань іншу українку Лесю Цуренко. Юлія Стародубцева (WTA №153) зустрінеться з новозеландкою Лулу Радовчіч (WTA №123). Старт обох поєдинків орієнтовно о 16:30 за київським часом.

Перша ракетка України Марта Костюк (WTA №18) в другому колі протистоятиме австралійці Дар'ї Севілл (WTA №82). Матч розпочнеться не раніше 20:00.

Дует Надії Кіченок (WTA №36) та Тімеї Бабош (WTA №61) з Угорщини у першому колі парного розряду зіграє проти британського тандему Амелії Раєцкі/Нейкти Бейнз (WTA №437 та №96 відповідно).

Усі матчі українських тенісисток можна подивитися безкоштовно на Youtube-каналі Setanta Sports.