Ім'я Каміли Джорджі з'явилося на сайті Міжнародного агентства із забезпечення чесності в тенісі (ITIA) в розділі спортсменок, що завершили кар'єру. Сама ж тенісистка досі не оголосила про наміри повісити ракетку на цвях.

У рейтингу WTA займає 116-те місце, а на корт востаннє виходила у березні на турнірі в Маямі. Тоді італійка зазнала фіаско від першої ракетки світу Іги Свьонтек у двох сетах (1:6, 1:6). У 2024 році Джорджі виграла лише три матчі з дев'яти.

Найбільшим успіхом у кар'єрі Каміли була перемога на турнірі WTA 1000 у Монреалі 2021 року. Загалом вона 4 рази вигравала турніри WTA, а на форумах Великого шлема її найкращий результат – чвертьфінал Вімблдону-2018. Того ж року вона посіла найвище місце у світовому рейтингу протягом кар'єри – 26-те.

В Італії Джорджі стала неофіційним секс-символом тенісу. Представляла країну на Олімпійських іграх-2020 в Токіо. Тоді вона створила маленьку сенсацію й дісталася до чвертьфіналу, де поступилася Еліні Світоліній. Українка згодом виборола бронзову нагороду – першу в історії нашої країни у тенісному олімпійському турнірі.