Українська тенісистка зуміла на характері обіграти другу ракетку Румунії. Цуренко програла перший сет, але оформила ефектний камбек і забрала вирішальні партії – 2:1 (3:6, 6:2, 6:0).

"На початку матчу я не дуже грала у свою гру. Я припускалася багато помилок, але при цьому залишалася позитивною і повторювала про себе хороші слова. У мене не було ніяких негативних думок. Це було ключовим моментом.

Насправді я думаю, що цей позитивний настрій дійсно допоміг мені. І я була дуже зібраною, весь час розмовляла з капітаном, ми думали про стратегію під час переходів, тож, думаю, це і був ключовий момент. Я продовжувала боротися за кожне очко, незалежно від рахунку. До того ж ми зіграли кілька дуже затяжних і складних фізично геймів і наприкінці, я думаю, вона була трохи більш втомленою, ніж я. Тож я дуже ціную той фізичний стан, який у мене є.

Що я змінила у своїй грі в другому сеті? Чесно кажучи, я думаю, що просто стала менше помилятися. І, як я вже говорила, я була дуже зібраною і стратегічно обмірковувала, що мені робити в кожному наступному геймі. Постійно була на зв'язку з капітаном і з командою. Я відчувала наш командний дух. Так що, так, у цьому і був секрет", – розповіла Цуренко в коментарі ВТУ.