"Я знаю, що таке грати у команді, бо грала в команді свого університету. Коли ти в одній команді з українками, це схоже, але навіть краще. Це дуже класна атмосфера. Ми всі один одного розуміємо, всі "на одній хвилі". Я насолоджуюся часом, проведеним тут, нашими тренуваннями.

Бути з Лесею, Еліною та сестрами Людмилою та Надією Кіченок, ділити з ними корт – це велика честь для мене. Тому я дуже рада, що у мене з'явилася можливість приїхати.

Навіть якщо не гратиму, просто підтримуватиму їх… Я впевнена, що зможу допомогти команді і на корті, і поза ним. Але в будь-якому випадку я сподіваюся, що в нас все вийде", – сказала Стародубцева в інтерв'ю сайту Великий теніс України.

Нагадаємо, сьогодні, 12 квітня, о 20.00 за Києвом жіноча збірна України з тенісу розпочне зустріч з Румунією на Кубку Біллі Джин Кінг. Матч є номінально домашнім для "синьо-жовтих", але з відомих причин проходитиме на кортах комплексу в Omni Amelia Island Resort у Флориді, США.

Юлія Стародубцева не потрапила до числа безпосередніх учасників протистояння, але в будь-який момент буде готова замінити когось з партнерш по збірній у разі виникнення такої необхідності.