Нагадаємо, у понеділок Кольцова знайшли мертвим біля одного з готелів Маямі. Тамтешня поліція розглядає версію самогубства. Колишній хокеїст, який був відвертим прихильником диктатора лукашенка, нібито прибув підтримати свою дівчину Аріну Соболенко на турніру WTA 1000.

Однак після загибелі Кольцова друга ракетка світу поспішила заявити, що у стосунках з Костянтином вона не перебувала. Мовляв, пара розійшлася. З турніру в Маямі скандальна білоруска не знялася.

Тепер нові подробиці фатального інциденту розкрила колишня дружина хокеїста Юлія Михайлова, яка народила від нього трьох дітей. Вона зазначає, що Костянтин не виявляв схильності до самогубства.

"Швидше за все, він був дуже п'яний. На жаль, іноді цим грішать хокеїсти. У кімнаті, де перебував Костянтин, знайшли порожні пляшки від алкоголю. Там був балкон з видом на океан. Ймовірно, Костянтин не стежив за своїми діями.

У нас залишився старий сімейний комп’ютер з електронною поштою Костянтина. Я знала паролі і встигла відкрити деякі листи. Костянтин далі бронював квартири в іншому місці. Покупки, які ще не надійшли, оплачені, орендував машину на тривалий термін. Тобто він не мав наміру помирати. Усе, звичайно, може врізатися в голову, але жодних ознак трагедії не було", – цитує Михайлову The Sun з посиланням на білоруські ЗМІ.