"Вітаю його з тим, що він особливо в третьому сеті показав чудовий теніс. Я мало що знав про нього, але дивився, як він грає, і знав, що він володіє відмінним якісним тенісом із задньої лінії, особливо ударом справа. Добре рухається. Дуже талановитий.

Він потрапив в основну сітку як лакі-лузер, тож втрачати йому було нічого, і він зіграв чудово. Заслужив на перемогу. Я був більше здивований своїм рівнем. Мій рівень був дуже, дуже поганим. Ці дві речі поєднуються. У нього чудовий день, у мене – дуже поганий. Результат для мене негативний.

Я збираюся проаналізувати, що було зроблено, що можна було зробити краще, а потім рухатися далі. Я граю менше турнірів, тому більш вибірково підходжу до свого розкладу. Звісно, не дуже приємно, коли ти вибуваєш із турніру на найранішому етапі, а особливо тут, де я не грав п'ять років. Я дуже хотів виступити добре. Але не судилося. Будемо рухатися далі.

Я припустився декількох жахливих невимушених помилок. Я допомагав йому грати супернику, а собі не допомагав зовсім. Він грав вільніше й агресивніше, ніж я, і робив свої удари, і цього брейка за рахунку 3:2 у третьому сеті було достатньо. Було трохи вітряно. Абсолютно протилежні умови з тими, що були на моїх тренуваннях у ці дні та в першому матчі, але все одно це не виправдання. Я повинен був виступити набагато краще.

Цього року в мене немає титулів – я до такого не звик. Більшу частину кар'єри я починав сезон із перемоги на турнірі Grand Slam або в Дубаї, або на будь-якому іншому турнірі. Але все нормально. Це частина спорту. Потрібно це прийняти. Іноді ти виграєш, іноді – програєш. Сподіваюся, я ще буду вигравати", – сказав Джокович у післяматчевому коментарі.

Нагадаємо, Новак тріумфував на кортах Індіан-Веллса у 2008, 2011, 2014, 2015 та 2016 роках. Нинішній його виступ тут став першим після 2019 року.