"Як я сказала своїй команді, я досі не розумію, як мені вдалося зробити цей камбек у першому сеті. Думаю, я трохи поспішала, вибирала не той м'яч, на якому підвищити темп чи піти вперед. Також я не дуже добре подавала. Але потім усе якось склалося, і я змогла повернутися в гру.

Яке місце у моїй кар'єрі посідає ця перемога? Думаю, що це перша перемога над суперницею з топ-5. Перемогти тенісистку з першої п'ятірки значно складніше, ніж суперницю з топ-10. Тенісистки з топ-5 стабільніші. Зрозуміло, що піднятися до п'ятірки найкращих ще важче, ніж у першу десятку. Це дуже важлива та дуже особлива перемога. Тим паче я двічі програвала Пегулі раніше. Тому, звичайно, це приємні емоції.

Щодо суперниці у фіналі, Кеті Бултер, я раніше з нею ніколи не грала. У мене буде ще одна суперниця, яка потужно пробиває м'яч. Саме з такими тенісистками я граю на цьому турнірі. Насправді цього тижня я трохи стежила за її виступом. І вона грала дійсно дуже-дуже добре, дуже агресивно, дуже плоско, тож мені знову треба буде грати з низької точки. Вона має чудову подачу. Вона давно виступає, тож має досвід. Я вже готуюся до гри. Буде ще одна класна боротьба. Це фінал турніру, і я дуже щаслива знову бути у фіналі. Сподіваюся, що можу перемогти", – наводить слова Костюк Великий теніс України.