– Чотири тижні тому усі українські таблоїди облетіла новина, що ви заручилися зі своїм хлопцем, Аленом Авідзбою. Як ви прийшли до цього рішення?

– Я б не сказала, що я приходила до цього рішення. Я просто прийняла його пропозицію. Ми вже зустрічаємося 6,5 років, тому для мене це нормально. Якщо люди думають, що я переймаюся через те, що всі таблоїди облетіла новина, що я заручена не з українцем, то це не так.

Можливо, раніше я про це замислювалася, але я виходжу заміж за людину, яку кохаю. А не за національність, не за паспорт чи ще щось. Для мене тут не існує нічого іншого, окрім кохання. І як соціум на це реагує, мене не торкається. Я роблю те, що вважаю за потрібне для себе.

– Чи розмовляєте із чоловіком про ситуацію в Україні? Що він каже?

– Звісно, ми часто обговорюємо цю ситуацію. Він так само, як і я, переживає ці скрутні часи. Турбується, як моя родина, як я. Він спілкується і з моїми батьками, і з бабусею, у нас немає проблем. Це страшна війна, він це знає, бачить і йому дуже прикро, що це відбувається на моїй землі і що все, що він може — це підтримати мене та мою родину. Якби він цього не робив, я би не прийняла пропозицію. Звичайно, ми говоримо про це, адже не можемо заплющувати очі на реальність сьогоднішнього дня.

Ален – з Абхазії. Багато хто каже: "Росіянин". Але він не росіянин, він з Абхазії – це маленька та водночас велика деталь, про яку чомусь забувають, – розповіла Завацька в інтерв'ю "Інформатору".