"Сьогодні був дуже, дуже психологічний матч. Вона була ближче, ніж я думала, до перемоги. Я дійсно вирвала матч з її рук. Я дуже, дуже задоволена сьогоднішньою перемогою. Не думаю, що це мій найкращий виступ, але я думаю, що те, що має значення – це перемога.

Я думаю, що можу грати дуже по-різному. Думаю, я намагаюся знайти правильний баланс між агресивною грою та грою у захисті, тому що є гравці, які просто дуже надійно грають. Їх неможливо перемогти, просто граючи дуже агресивно. Тому я відчуваю, що це моя сильна сторона, але я ніколи не усвідомлювала її раніше.

Так, звичайно, сьогодні я хотіла б грати більш агресивно, але тиск був, тому що я не була андердогом, як у матчі проти Мертенс, і я не знала, чого очікувати. Це було нелегко. Як я вже казала, це був дуже психологічний матч.

Було виконано багато роботи, але, очевидно, я дуже рада після майже трьох років зіграти на цій стадії, яка є моїм особистим рекордом. Це дуже приємне відчуття", – наводить слова української тенісистки видання btu.org.ua.

Нагадаємо, що Костюк вперше у кар'єрі пробилася в четверте коло Australian Open, де зустрінеться зі ще однією нейтральною тенісисткою Марією Тимофєєвою.